Historier - fra den gamle hjemmeside


September 2019 - Toms guldpulje forgylder Skive-Resen Badmintonklub
  Vi har søgt midler til at understøtte vores miniton-hold for de 4-9-årige.
  Til miniton har børnene deres voksne med i hallen. Mor eller far - eller måske bedstemor eller bedstefar.
  Miniton er derfor en ægte familieidræt, hvor alle aldre kan være aktive sammen.
  Miniton passer derfor fint til Toms guldpuljes formål, som er at støtte initiativer, der får flere familier ud og røre sig.
  En del af minitonholdet sammen med vores nye udstyr
Har I lyst til at være aktive sammen med os, så er det søndage kl. 10-11 i Resen-hallen.
 
April 2019 - Generalforsamling 2019
Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Skive Resen Badmintonklub
tirsdag d. 28. maj 2019  kl. 19.00 i Resen Hallen
2019-04-19
 
Oktober 2016 - Sådan forløb Salling Bank Cup 2016
Med mere end 100 spillere fra 18 forskellige klubber. SRB90 havde selv hele 38 spillere med - dejligt at se. Der var en masse flot badminton og en fantastisk opbakning både på og udenfor banen.
Der skal lyde en stor tak til alle de frivillige der var med til at søtte op om stævnet. Vi er meget taknemmelige for al jeres hjælp.
Billederne til højre er:
Glade vindere i damedouble U11D Anna og Dian samt flere glade vindere i U11D Herredouble August og Jonas samt et meget veloplagt dommerpar. En særlig stor tak til lille Astrid for at hjælpe det meste af dagen i caféen.
Øvrige resultater kan ses på badmintonpeople.dk og Skive Folkeblad mandag den 17. okt.
Med sportslige hilsner bestyrelsen.
 
September 2015 - JUBILÆUMSFESTDAG SKIVE RESEN BADMINTONKLUB 25 ÅR
 I anledning af at SRB90 bliver 25 år, afholder klubben en jubilæumsfestdag, hvor alle der har lyst, skal være velkomne i Resenhallen. 
Sæt kryds i kalenderes lørdag den 19. september 2015
Se nærmere info i indbydelsen.
 Tilmelding til festen foregår via hjemmesiden under menupunktet "Indmeldelse". Vælg "25 års jubilæumsfest" og tryk på tilmeld.
 19. feb. 2015
 
April 2015 - Årets udnævnelser
Som en årligt tilbagevendende begivenhed udpeger vi i Skive Resen Badminton Klub årets spiller, årets træner og årets SRB.
I år har der været mange spillere, som kunne have fortjent at blive årets ungdomsspiller. Klubben har rigtig mange dygtige spillere, der er gode til at træne, og som er blevet dygtige.
I år har vi valgt en spiller, der kun har spillet badminton i ét år.
Det er en spiller som altid går til den, altid prøver at gøre det så godt som muligt, som aldrig giver op, og som ikke er bange for at tabe.
Det er en spiller, der ved at noget kan være svært at lære, men det skal bare læres – måske lykkes det ikke første gang, men så 10. gang.
En badmintonspiller er altid en god kammerat, og det er årets spiller et fint eksempel på.
Det er en spiller, som alle godt kan lide, og som er gået meget frem bare på ét år.
Det er en rigtig flot præstation.
Årets spiller er MICHALA BUUR LARSEN.
Vi har i Skive Resen Badmintonklub mange dygtige trænere og mange dygtige ungdomstrænere.
I år er valget som årets træner en ungdomstræner, som alle spillerne holder meget af. Blandt andet holder de meget af at holde fast i hans ben, så han ikke kan flytte sig, at kravle rundt på ham, når han sidder ned, eller de holder af bare at få en lille hyggesnak med ham om alt muligt.
Desuden er han rigtig god til at lære spillerne noget, at vise hvordan de rigtige badmintonslag skal være og hvordan, man skal bevæge sig rundt på en badmintonbane.
Han siger selv, at han altid er dobbelt så træt, når han har trænet ungdomsspillere i en time, end når han selv har trænet hårdt i 2 timer. Det skyldes nok, at man bruger hjernen, når man træner andre.
Årets hjælpetræner er altid i godt humør.
Årets hjælpertræner er NILS MARKFOGED.
Årets SRB´er er vores formand KIRSTEN NIELSEN.
Kirsten har kun siddet på formandsposten i et år, men hun gør en KÆMPE indsats for klubben.
Når Kirsten er tilstede er der styr på tingene, om det er indkøb til cafeen, batterier til pointtællerne eller blomster til bordene for at gøre det lidt hyggeligt.
Kirsten har ambitioner på klubbens vegne og vil gerne tilegne sig mere viden som kan udvikle foreningsarbejdet. Så hendes første år som formand er forhåbentlig kun starten på en lang og god process i klubben.
Stort tillykkke med udnævnelserne - det er fuldt fortjent!
24. april. 2015
 
Opstart af sæson 2014/2015
Så er sæson 2014/2015 skudt igang med den årlige sommerlejr. Der var deltagelse af 15 skønne unger, som alle glædede sig til at få badmintonketchen i hånden igen. Der blev trænet øvelser, spillet kampe, klatret på stablede kasser, spillet hockey og meget andet. Efter tre dage og to overnatninger i hallen var det nogle trætte børn der tog hjem onsdag eftermiddag.
 
April 2014 - Guld, sølv og bronze til Mads Thøgersen ved Badminton Danmarks ungdoms Grand Prix i Lillerød.
Skive/Resen Badminton Klubs u15 spiller Mads Thøgersen u15 har i sidste weekend deltaget i Badminton Danmarks Grand Prix for ungdomspillere.
Deltagerne i stævnet er de 8 øverste på ranglisten i single og de 6 højest rangerede par i doublerækkerne.
Der blev spillet spillet i aldersrækkerne u13, u15, u17 og u19. Mads var således omgivet af Danmarks allerbedste ungdomsspillere, hvorfra den nye Peter Gade eller Tine Baun vil komme.
Mads havde kvalificeret sig HS, HD og mix.
Resultatmæssigt gik det flot for Mads. I HD vandt Mads Guld sammen med sin makker gennem hele sæsonen, Paw Eriksen, Odense. De bekræftede med sejren deres position som Danmarks stærkeste HD i u15. I mix blev det sølv med Alberte Spure, Højbjerg. I finalen tabte de knebent i tre sæt efter selv at have haft to matchbolde til EM og Danmarks mestrene Alexandra Bøje/Jesper Toft, Højbjerg. I HS blev det til bronze.
 
På billedet sidder Paw og Mads til højre med pokalerne, hvor de tidligere vinders navne er indgraveret bla. Victor Axelsen.
4. maj. 2014
 13. april. 2014
 
Marts 2014 - Sofie Bæk vandt træningsophold i Kina
Da DGI badminton holdt landmesterskaber i weekenden, fik otte U17-spillere en helt særlig gevinst med hjem. Under landsmesterskaberne blev der nemlig trukket lod om, hvilke otte spillere der var de heldige vindere at af træningsophold i Kina i sommeren 2014. Og Sofie Bæk fra Skive Resen Badmintonklub var en af de heldige.
Tillykke til Sofie – en stor oplevelse venter :)
De otte U17 badmintonspillere kan se frem til en badmintonoplevelse helt ud over det sædvanlige i sommeren 2014. De har vundet DGI badmintons og RSL’s konkurrence om et træningsophold i Kina.
Sofie ses yderst til venstre på billeder.
16. marts. 2014
 
Marts 2014 - Begynderstævne U9-U11-U13
Lørdag afholdt Skive Resen Badmintonklub et internt begynderstævne med deltagelse af 25 friske unge piger og drenge.
Stævnet blev afholdt som en landskamp, hvor Danmark, Kina, Indonesien og Malaysia mødtes i en lang række indbyrdes kampe - både singler og doubler. For hvert vundet sæt skulle vinderen løbe til dommerbordet og få noteret et point til sit landshold. Og der var mange og brede smil på læberne når de kom til dommerbordet :)
Mon ikke stævnet for mange af begynderne var startskuddet til at begynde at deltage i "rigtige" stævner i omegnens badmintonklubber.
På det ene billede ses spillerne fra starten af stævnet hvor de instrueres af Jørn, og på det andet billede ses spillerne klar til den afsluttende stafet, hvor dagens sidste krudt blev brændt af.
Tillykke til Malaysia som vandt landskampen.
16. marts. 2014

DM U15
Ved de danske mesterskaber for u15 vandt Mads Thøgersen sølv i herredouble sammen makkeren Paw Eriksen, Odense. Herudover nåede Mads kvartfinalen i herresingle og mixdouble. Mads var seeded 1 i både i single og double, og han havde derfor på forhånd håbet på bedre resultater. Men Mads måtte i single se sig besejret i tre sæt af turneringens overraskelse Karl Thor, Gentofte. Også finalen i herredouble blev tabt i tre sæt 21/17, 17/21 og 18/21, Mads og Paw var i både andet og tredje sæt foran med 5 point og havde herved chancen for at lukke kampen mod modstanderne Emil Lauritzen/Nicklas Scott Larsen, Blans Sundeved. Men desværre lykkes det ikke Mads/Paw at få snøret sækken i denne omgang.
Mesterskaberne blev afviklet i Gentofte Badminton Klubs traditionsrige hal og præmieoverrækkelsen blev festliggjort af Peter Gade, som overrakte medaljerne.
DM afsluttede tre turneringshektiske weekender for Mds, som resultatmæssigt indbragte guld i HD ved EM, i EM for hold, i HS ved 8 Nations og sølv i HD ved DM. DM var også afslutningen på pointgivende stævner til sæsonens ranglisten. Og her ender Mads op som en suveræn etter i herresingle i kraft af have vundet 10 ud af 12 elitestævner. I herredouble slutter Mads også op som nummer et sammen med Paw Eriksen.
På billedet står Mads som nummer to fra venstre og Peter klappende yderst til højre.
3. marts. 2014
 
NU OGSÅ EUROPAMESTER FOR HOLD
Mads Thøgersen u15 badminton spiller fra Skive/Resen BK fulgte på fornem vis op på sidste weekends EM guld i HD ved nu også at kan kalde sig Europamester for hold i u15. Mads var sammen med 6 piger og 6 drenge udtaget til at repræsentere Danmark ved mesterskaberne, som blev afviklet i Kolding torsdag til søndag.
Turneringen har deltagelse af Europas 8 stærkeste badminton nationer, og kaldes derfor også 8 nations. Turneringen har været afholdt hvert år på skift mellem de 8 lande siden 1977. Hver holdkamp består af 9 individuelle kampe. I den indledende pulje vandt Danmark overlegent sine kampe mod Belgien, Holland og England. Frankrig havde ligeledes vundet alle sine puljekampe og stod derfor overfor Danmark i finalen. Frankrig var forsvarende mestre fra sidste år. Men Danmark viste stor styrke og bredde og vandt med 8-1 .Og pokalen kom tilbage til Danmark. De 8 lande placerede sig i følgende rækkefølge: Danmark, Frankrig, England, Sverige, Holland, Tyskland, Schweiz, Belgien.
Holdturneringen blev fulgt op med en individuel turnering for alle 8 landes deltagere, som alle havde deltaget i sidste weekends EM i Basel. Turneringen blev en stor revanche for Mads i herresingle i forhold til EM, hvor han blev slået ud i den indledende runde. Mads forsvarede sin topseedning, vandt over alle konkurrenter og kom øverst på skamlen. Det var med sejre over i kvartfinalen over Felix Hammes, Tyskland, semifinalen over David Orteu og i finalen over landsmanden Malthe Ringstrøm med 22-20, 21-19.
Mads var også seedet 1 i herredouble sammen med Paw Eriksen, og de var også godt på vej til at forsvare deres europamesterskab. Semifinalen var en gentagelse af finalen ved EM, hvor modstanderne også var Collum Hemming og Johnnie Turjussen, England. Det blev en lidt dramatisk kamp, da Mads/Paw efter at have vundet første sæt 21-14 havde matchbold ved 20-19 i andet. Paw servede en kort serv, som englænderne lod gå i den tro, at den var ude. Det var den ikke, og spillerne gjorde klar til at sige tak for kampen. Men dommeren havde set bolden inde, og kampen fortsatte, hvorefter Mads/Paw tabte sættet med 29-27. I tredje sæt fik Mads/Paw styr på englænderne og vandt med 21-17. I finalen stod de overfor Jesper Toft/Jakob Balling, Danmark, som de tidligere har spillet tætte kampe med. Mads/Paw måtte se sig slået i tre sæt med 19-21 i tredje. Og fik en flot sølvmedalje med hjem.
Danskerne var meget suveræne i den individuelle turnering, da der kun var danskere repræsenteret i finalerne.
3. marts
________________________________________
 TILLYKKE TIL MADS - KAN NU KALDE SIG EUROPAMESTER!
Mads Thøgersen, Skive Resen Badminton Klub, vandt søndag i Basel Europamesterskabet i herredouble for u15. Sammen med makkeren, Paw Eriksen, Odense, var parret seedet 1 i turneringen, så der var på forhånd store forventninger til dem. Og det lykkes for dem at indfri forventningerne. De spillede en flot turnering. Alle kampe blev vundet i to sæt, og på deres vej til finalen mødte de polakker, hollændere og franskmænd. I finalen vandt de over engelske Collum Hemming/Johnnie Torjussen med 21-17 og 21-18.
Mads var også seedet 1 i herresingle, og havde store forhåbninger om et godt resultat. Det endte brat allerede i første kamp. Mads tabte her til Arnaud Merkle fra Frankrig. Stemningen og atmosfæren er meget intens omkring turneringen. Mads fik masser af erfaring og fik senere revanche over Arnaud Merkle ved sammen med Paw at besejre ham og Eloi Adam i herredouble i semifinalen.
Der var masser af succes til de 6 udtagne danske spillere. Foruden herredouble blev det også til guld i herresingle, damesingle og mixdouble.
U15 mesterskaberne blev afholdt samtidigt med afviklingen af Europamesterskaberne for senior dame- og herrehold. Også her blev det guld til de danske verdensstjerner – og masser at se på og lære fra for de unge danske spillere.
Mads’ europamesterskab er et af de bedre resultater for Skive Resen BK, og man skal tilbage til tiden, hvor badminton blev spillet i enten Skive BK eller Resen BK for at finde lignende resultater. Og så dukker så fine navne op som Ib Frederiksen, Grethe Mogensen, Morten Christensen og Poul Mark.
19. feb. 2014
________________________________________
3 dobbelt Jysk/Fynsk Mesterskab i u15 Eliterækken til Mads Thøgersen.
Ved weekendens Jysk/Fynske individuelle ungdomsmesterskaber gjorde Mads Thøgersen fra Skive/Resen Badminton Klubs rent bord i u15 eliterækken. Det blev til 3 guldmedaljer i HS, i HD med Paw Eriksen, Odense og i mix med Kristine Bjørnshauge, Viby. Sejren i HS var Mads´ niende i træk ud 9 mulige i eliterækken i denne sæson.
Der blev lørdag spillet indledende kampe i forskellige haller rundt i Jylland. Finalekampene blev afviklet søndag i Hammel.
Og der blev høstet mere hæder til Skive/Resen. Sofie Bæk stillede op i u17A- Her blev det guld i DS, sølv i DD med Christina Jensen, Horsens og bronze i mix med Jonathan Baskjær.
Nils Markfoged fik sølvmedalje med hjem i HD i u17M. Nils spillede sammen med Rasmus Jakobsen, Randers.
På billedet står Mads på øverste trin ved præmieoverrækkelsen i HS.
30. jan. 2014

Salling Bank Open 2014
Søndag havde vi en masse spillere med til Salling Bank Open 2014 i Søby-Højslev.
Der var rigtig mange flotte resultater og Skive Resen Badmintonklub tog suverænt flest placeringer med hjem. Alle de pointgivende var:
U9B Herresingle – Sølv, Tristan Buur
U9B Herredouble – Guld, Nicolaj Fruergaard Johansen og Rasmus Østergård Sørensen
U11B Herresingle – Guld, Mikkel Skov Mark
U11B Herredouble – Guld, Mikkel Skov Mark og David Østergård Sørensen
U11B Damedouble – Guld, Emma Voss
U11C Herredouble – Guld, Marcus Olsen
U11D Herresingle – Guld, Anders Würtz Pedersen
U13D Herresingle – Guld, Jeppe Baadsgaard Stephansen
U13D Herresingle – 4. plads, Christoffer Seidelin Bak
U13D Herredouble – Guld, Christoffer Seidelin Bak
U15B Herredouble – Guld, Lasse Hvid Jørgensen og Tobias Seidelin Bak
U15C Herresingle – Bronze, Viktor Andersen
U17C Herresingle – Guld, Frederik Stein
Se billeder af nogle af de glade vindere nedenfor......
26. jan. 2014
 
27. jan. 2014
________________________________________
DGI holdkamp - U11 drenge
Lørdag var drengene afsted til den sidste holdkamp i denne sæson. Og her cementerede de deres sejr.
De vandt 5-1 over Løgstrup og har dermed vundet alle 6 holdkampe.
U11 holdet består af Sander, Marcus, Sofus, Casper, Peter og David.
Vi håber at der til næste sæson vil være stor interesse for at deltage i holdkampe - når vi nærmer os sæsonstart vil vi sende en mail til alle medlemmer så vi kan finde ud af hvor mange hold, der er basis for at tilmelde.
12. jan. 2014
________________________________________
 SRB90 inviterer til Badminton DM
i Grindsted lørdag d. 8. februar 2014.
Vi har ca. 50 billetter på hånden og kører sammen derud i bus for at se en masse flotte semifinaler. 
Der er afgang fra Resen hallen kl. 10 og vi er hjemme igen ca. kl. 20 (afhængigt af hvor længe kampene varer).
Pris  T.o.m. U15   25,- kr  U17-voksne   50,- kr  Betaling ved afgang med bussen. 
Forældre kan også tilmelde sig (hvis der er plads).
Tilmelding - efter først til mølle-princippet - senest 15.01. - send en mail til info@srb90.dk  med angivelse at navn, alder, tlt.nr. og mail 
Medbring en madpakke, som vi spiser inden indgang i hallerne. Klubben giver frugt og juice, inden vi kører hjem.
Spørgsmål? – Birgitte 23882761 eller Kirsten 21332434
10. jan. 2014
________________________________________
 
Resultater fra stævner
Vi vil rigtig gerne formidle resultaterne fra alle de stævner vores dygtige badmintonspillere deltager i - både her på hjemmesiden, på FaceBook og i avisen når det er relevant.
Men vi har brug for jeres hjælp.
Når I er med jeres børn ude til stævner, og der laves gode resultater, så send en mail til info@srb90.dk eller til en af bestyrelsesmedlemmerne. Så vil vi hellere end gerne sørge for at dele de gode resultater.
I må også gerne selv skrive til avisen, hvis I f.eks. har en lille notits til "har du hørt". Dette kan gøres på mailen sport@skivefolkeblad.dk.
Hvis I sender billeder med til avisen så tænk meget gerne over at logoet fra Salling Bank er tydeligt at se på billedet. Vi får nemlig ekstra sponsorkroner i kassen, hver gang der er et billede i avisen hvor logoet fremstår tydeligt :)
7. jan. 2014
 
Aulum Julecup 2013
Skive Resen Badmintonklub havde i alt 10 spillere med til stævnet som blev afviklet lørdag. Aulum Julecup er en årligt tilbagevendende begivenhed og havde deltagelse af  cirka 240 spillere.
Casper Bak-Pedersen og David Østergård Sørensen vandt guld i herredouble i U11C rækken.
Ud over guldmedaljen vandt David Østergård Sørensen også sølv i herresingle i U11C rækken.
Lasse Hvid Jørgensen og Tobias Seidelin Bak vandt sølv i herredouble i U15B rækken efter en spændende finale i tre sæt.
De øvrige deltagere var U13D - Christoffer Seideling Bak, U11B - Mikkel Skov Mark, U11C - Sofus Johansen og Marcus Olsen samt U9B - Nikolaj Johansen og Rasmus Østergård Sørensen som alle spillede mange kampe og alle havde flere sejre med hjem.
 29. dec. 2013
På billedet herover ses Lasse og Tobias med sølvmedaljen om halsen. På det lille billede til venstre ses David og Casper med guldmedaljen om halsen.
________________________________________
 
JULEAFSLUTNING
Husk det er på fredag d. 20. december kl. 19-22 vi holder juleafslutning for alle SRB børne- og ungdomsspillere
Vi spiller og julehygger i hallen
15. dec. 2013
 
Månedens spiller på holdet for de let-øvede
Måneds spilller, for at levere den bedste træningsindsats, blev fundet i tirsdag på demokratisk vis.
Alle spillere havde en stemme hver og trænerne havde tre, stemmerne blev fordelt på rigtig mange forskellige spillere, så indsatser har virkelig været på plads i november måned.
Men spilleren der løber med æren i denne måned er: JEPPE BÅDSGÅRD.
Næste måned kæmper børnene om at være en god ven/ kammerat.
God jul allesammen
Mette og Chris
15. dec. 2013
________________________________________
 
 
Mange flotte resultater
Skive-Resen Badmintonklub havde lørdag 8 spillere til landsdelsmesterskaber i Stoholm Fritids- og Kulturcenter i rækkerne U9B, U11C og U11D.
På billedet (til højre) ses David Østergård Sørensen som efter en tæt og spændende kamp blev landsdelsmester i U11C rækken med cifrene 22-20, 20-22 og 27-25.
Sander Nygård blev landsdelsmester i U11D rækken mens Tristan Buur vandt sølv i U9B rækken.
Også i double i U11C rækken blev det til guld til Skive-Resen Badmintonklub da Marcus Olsen og Peter Møller Mink vandt finalen.
 10. nov. 2013
 
Kanon start på U11 holdkamp
U11 drengene var afsted til deres første holdkamp nogensinde i weekenden, og de vendte hjem med smil på læben.
De vandt nemlig begge deres kampe. 5-1 over Løgstrup og 4-2 over ØBG Silkeborg. De næste kampe venter 7. december.
På billedet ses holdet som består af Sofus, David, Peter, Casper, Sander og Marcus
28. okt. 2013
 
Flotte resultater til spillere fra Skive /Resen Badminton klub i Odense ved Yonex Denmark Junior
 Skive/Resen Badminton klub havde i de sidste dage af efterårsferien en flok ungdomsspillere til Yonex Denmark Junior i Odense. Stævnet blev afviklet samtidig med, at verdenseliten spillede i Denmark Open. Det gav mulighed for, at se og komme tæt på verdensstjerner som Viktor Axelsen, Jan Ø og de asiatiske stjerner.
 I U15E lykkes det Mads Thøgersen for femte stævne i træk, at bevare sin status som ubesejret i single i denne sæson. Denne gang holdt det dog meget hårdt før sejren i finalen kom i hus. Mads mødte her sin doublemakker Paw Eriksen, Odense, og havde en matchbold imod sig, før han vandt 23-21 i tredje sæt. Sammen med Paw Eriksen blev det også til en flot sølvmedalje i double.
 Josephine Mark deltog i sit sidste U15M stævne, da hun fremover vil være at finde i U15E, det gjorde hun med stor succes da hun sammen med sin makker Julie Nielsen, Middelfart vandt doublen, efter en hård 3 sæts kamp, hvor det var nødvendigt med plaster efter kampen. I single opnåede Josephine en 3. plads.
 I U17A havde Skive /Resen bl.a. Peter Guldbjerg Jørgensen med, og han opnåede en flot 3. plads i double sammen med sin makker Morten Sønderbo Andersen, Randers BK, de tabte i 3 sæt til et par fra henholdsvis København og Aalborg.
 
Alt i alt endnu nogle flotte resultater fra de Unge spillere fra Skive/Resen Badminton Klub, som fik Skive sat på landkortet i Odense.
 På billedet ses fra venstre Mads Thøgersen, Peter Guldbjerg Jørgensen og Josephine Mark
23. okt. 2013
  
Mads Thøgersen fra Skive Resen Badminton Klub har haft et par travle badmintondage i starten af efterårsferien. I weekenden deltog Mads i sæsonens største internationale stævne i Tåstrup. I herresingle u15 deltog 65 spillere fra 8 europæiske lande. Sammen med de danske spillere var det toppen af europæisk ungdomsbadminton, der var samlet i Tåstrup.
Mads gjorde det ganske flot og vandt guld i herresingle. Undervejs til finalen mødte Mads spillere fra England, Tjekkiet og Danmark. Det blev til 5 sejre inden finalen blev vundet i to sæt mod en franskmand. Sejren var Mads¨ fjerde sejr ud af 4 mulige i denne sæson i eliteturneringer. I herredouble spillede Mads sammen med sin sædvanlige makker Paw Eriksen, Odense. De to drenge kæmpede bravt, men måtte se sig besejret i finalen af Bøgebjerg brødrene fra København BK. Det var en tæt og velspillet kamp, som først blev afgjort i tredje sæt, og efter at Mads/Paw havde haft en matchbold.
Mandag og tirsdag fortsatte stort set de samme spillere i Danish Junior Cup. Danish Junior Cup er en holdturnering for udenlandske landshold og danske regionshold. Mads var blevet udtaget til Badminton Midtjyllands u15 hold. I den indledende pulje blev det til overbevisende sejre over Belgien, Finland og Tyskland, hvorefter holdet var klar til finalekampen mod England. Det blev en tæt holdkamp, inden Midtjylland kunne trække sejren i hus med 5 vundne kampe mod Englands 4. I holdkampene spillede Mads 1, HS og 1. HD, og formåede at gå ubesejret igennem holdturneringen.
Det var en stor oplevelse for alle at opleve stor landkampstemning med masser af hujen og opbakning.
20. okt. 2013
 
Flotte resultater og en ny oprykket elitespiller til Skive Resen  Badmintonklub.
Josephine Mark ung U15 spiller fra Skive Resen Badmintonklub, har i weekenden deltaget i et stort ungdomsstævne i Randers, og hun tog afsted med en vis spænding, da hun har haft så gode resultater her i starten af sæsonen, at hun før stævnet i weekenden kun manglede 10 point ud af de 425 point som skal til for at rykke fra mesterrækker op i eliterækken, som er den højeste række for hver enkelt årgang.
Josephine Mark og hendes makker Janne Jacobsen fra Randers Badmintonklub fik en flot 2. plads, der indbragte hende 16 point, og det var nok til, at hun fremover nu skal spille i den bedste række eliterække.
Skive Resen badmintonklub råder nu over 2 elitespillere nemlig Josephine Mark og Mads Thøgersen, som i øjeblikket rangerer som den bedste U15 single spiller i Danmark.
Både Mads og Josephine skal også deltage i Danish Junior Open i Odense i efterårsferien, dette stævne er et ungdomsstævne, som afholdes sideløbende med, at verdenseliten spiller Danish open.
Billedet viser: Josephine Mark til venstre på billedet sammen med sin makker Janne Jacobsen fra Randers.
 
FLOTTE RESULTATER !
I weekenden 28.-29. september deltog Skive/Resen Badminton Klubs u15 spiller Mads Thøgersen i Broagers u15 elite stævne. Mads fulgte på flotteste vis op på sin sejr i herresingle i Langenfeld for 3 uger siden. Mads vandt og fik guldet hængt om halsen i herresingle efter at have vundet alle kampe i to sæt. Stævnet i Broager var sæsonens tredje elite stævne og Mads tredje sejr i HS. Mads ligger derfor suverænt nr. 1 på Badminton Danmarks U15 rangliste i HS.
I mixdouble blev det til en tredjeplads sammen med Kristine Bjørnshauge, Viby.
Josephine Mark u15M spiller deltog i Grindsteds mesterrække stævne og gjorde det flot. Det blev til to sølvmedaljer i damesingle og i mixdouble sammen med Bartal Poulsen, Højbjerg og en bronze medalje i damedouble, hvor makkeren er Janne Jakobsen, Randers. Josephine mangler nu kun ganske få point for at rykke op i eliterækken.
 
 OPSTARTSLEJR, 7.-9. august
Skive Resen badmintonklub afholdt i dagene 7.-9. august opstartslejr for ungdomsspillere. 13 friske drenge i alderen 7-14 år var mødt op.
Der blev trænet, spillet og konkurreret i badminton. Der blev også tid til anden hyggeligt samvær - en tur en bowling hallen, fup eller fakta, find skatten og meget andet.
Drengenes egne kommentarer ved evalueringen af lejren var bla. "hyggeligt", "jeg elsker det", "god træning", "fantastisk mad", "rigtig sjovt" og "kan vi gøre det igen til læste år?".
Der var rigtig god forældreopbakning til madlavning, kørsel, overnatning mv. Tak for det :)
Så er sæsonen skudt igang og træningen starter i uge 33. Vi håber på en god sæson.
 
Masser af flotte resultater i Tyskland
Som afslutning på badmintonsæsonen har Skive Resen Badmintonklub i Pinsen været i Hamborg til Oliver Junior Open med 19 af klubbens ungdomsspillere. Oliver Junior Open er et af de største stævner i Nord Tyskland med deltagelse fra Tyskland, Schweiz samt en række andre danske klubber. Turen var arrangeret i samarbejde med Badminton Midtjylland.
Kampene blev afviklet i en kæmpe hal med mange vinduer, hvor banerne lå på kryds og tvær, og med basketkurve hængende ind over nogle af banerne. Forhold som var noget anderledes, end det spillerne er vant til under hjemlige forhold. Alt sammen noget, der er med til at give spillerne god erfaring, og som de kan at tage med sig fremover. Og spillerne tog udfordringer op med en positiv indstilling. De kløede på med stor iver, og det førte til nogle ganske flotte resultater. Samlet set blev klubben kåret som 4 bedste klub ud af 63 ved stævnet.
De deltagende spillere fra Skive Resen var: Carli Mark, Laura Trustup, Tobias Bak Seideling, Sebastian Haras, Andreas Brodersen, Søren Holmgård, Sofie Bæk, Sebastian Grønbjerg, Casper Høj, Josephine Mark, Peter Jørgensen, Kristian Andersen, Janne Kornum, Mads Thøgersen, Jens Fisker, Nils Markfoged, Kasper Holmgård, Jonas Juhl og Olivia Mark.
 Tyskland bliver spillerne styrkemæssigt inddelt i to rækker. A deltagerne er tyske elitespillere og danske E, M og A spillere. I B-rækken stiller resten af de tyske spillere op og danske B, C og D spillere. Skive/Resen havde spillere med i begge rækker, og de spillede sig frem til mange flotte placeringer. 4 spillere opnåede at blive dobbelte guldvindere: Andreas Brodersen, Janne Kornum Thomassen, Olivia Mark og Mads Thøgersen.
Resultaterne fra Oliver Cup er:
Guld:
 • Olivia Mark DD og mix u17A
 • Janne Kornum Thomassen DD og mix u15A.
 • Mads Thøgersen HD og mix u15A.
 • Andreas Brodersen HD og mix u13B.
 • Nils Markfoged mix u17A.
 • Sebastian Grønbjerg HD u13A.
 • Sebastian Haras HD u13B.
 • Laura Trustrup mix u13B.
Sølv:
 • Janne Kornum Thomassen DS u15A.
 • Mads Thøgersen HS u 15A.
 • Josephine Mark DD u15A.
 • Sebastian Grønbjerg HS og mix u13A.
 • Sebastian Haras HS u13B.
 • Jonas Juhl HS u22B.
Bronze:
 • Peter Jørgensen HD u15A.
 • Kristian Andersen HD u15A.
 • Sofie Bæk DD u15A.
 • Kasper Holmgård HD u22B..
 • Jonas Juhl HD u22B.
 • Andreas Brodersen HS u13B.
________________________________________
 
Information om Olive Cup 17. – 19. maj i Hamburg.
Afgang: fra Resen Skolen fredag d. 19. msj kl. 12.00. Vi skal køre med De Blå Busser og sammen med 27 spillere og ledere fra Badminton Midtjylland. Vi er 18 spillere og 3 ledere Lene Søndergård (Lauras mor), Erik Broderesen (Andreas´ far), Inge Merete Mark (Josephine og Olivias mor) + træner Jens Ove fra Resen BK. Carsten Mark og Jens Thøgersen er også med.
De øvrige spillere fra Badminton Midtjylland bliver samlet op ned gennem Jylland.
Vi forventer at være i Hamborg (TSG Sportsforum, Billverder Billdeich 607, 21033 Hamborg) ca. kl. 19.00.
Hjemkomst: afhænger af, hvornår vi kan komme fra Hamborg. Børnene ringer, når det vides endeligt. Sidste år var det ved 22.30 tiden.
Deltagerpris: 500 kr som opkræves af kasser Arne Madsen.
Medbringes:
Pas og sundhedsbevis.
Noget at spise til busturen – der vil også være mulighed for at købe undervejs på rastepladser.
Følgende måltider er bestilt: aftensmad fredag (kl. 20), morgenmad lørdag, aftensmad lørdag og morgenmad søndag. Frokost lørdag og søndag sørger Erik, Lene og Inge Merete for samt noget til hjemturen.
Til overnatning: liggeunderlag + sovepose medbringes.
Seddel med navn og telefonnumre, hvor forældrene kan kontaktes alle 3 dage.
Sedlen + pas + sundhedsbevis afleveres til Erik, Lene eller Inge Merete.
Overnatning: TSG-Sportforum Billwerder Billdeich 607, 21033, Hamburg-
Penge: der er kun behov for at have penge med til drikkevarer + ”snask”.
Spillesteder:
U11 + U17 singler frem til semifinaler: TSG-Sportforum, Billwerder Billdeich 607, 21033 Hamburg (5 minutters gang fra Sporthalle Ladenbeker Furtweg)
U13 + U15: Sporthalle Ladenbeker Furtweg
hilsen
Jens Thøgersen,  - hem5@mail.mira.dk 21 63 58 81 – besvarer gerne spg.
Carsten Mark, – carsten.mark@live.dk 22 33 00 74
PS: Programmet vil på et tidspunkt kunne findes ved at søge på Oliver Cup 2013 Badminton Hamborg.
Deltagere fra Skive Resen:
Laura Trustrup
Cali Mark
Sebastian Haras
Andreas Brodersen
Tobias Bak Seidelin
Søren Holmgård
Casper Høi
Sofie Bæk
Kristian Andersen
Jens Fisker
Olivia Mark
Jonas Juhl
Kasper Holmgård
Sebastian Grønbjerg
Janne Kprnum Thomassen
Josephine Mark
Mads Thøgersen
Peter Jørgensen
Nils Markfoged
________________________________________
 
Sæsonen 2012/2013
Badmintonsæsonen nærmer sig sin afslutning, hvilket også betyder, at holdturneringerne er færdig spillet. I sidste sæson var klubben i den situation, at der ikke var spillere til et seniorhold. Det er der blevet ændret på i år, hvor klubben har deltaget i Badminton Midtjyllands serie 2 for senior. Grundstammen på holdet har været en gruppe af klubbens unge u17 spillere: Louise Schnell, Olivia Mark, Jens Fisker, Jeppe Markussen, Nils Markfoged og Niels Thøgersen. De unge spillere gjorde det så flot, at holdet blev vindere af rækken og skal fra næste sæson spille i Serie 1.
Klubbens bedste u15 spillere fulgte flot op på de lidt ældre spillers præstation. De vandt med meget overbevisende spil uden at sætte point til den bedste u15 række i Badminton Midtjylland´s regi. Spillerne på holdet er: Kamilla Sørensen, Sofie Bæk, Josephine Mark, Janne Kornum Thomassen, Kristian Andersen, Sebastian Grønbjerg, Peter Jørgensen og Mads Thøgersen.
2012/2013 har vist at Skive/Resen Badminton Klubs ungdomsspillere kan være med på højeste niveau. Olivia Mark, Janne Kornum Thomasen, Sebastian Grønbjerg og Mads Thøgersen har alle nået eliterækken i deres årgang. For Janne, Sebastian og Mads er det også lykkes dem at spille sig i top 10 på ranglisterne i deres aldersklasser. Sebastian u13 og Mads u15 har endvidere fået det skulderklap, at de begge er udtaget til Badminton Danmarks landsholds bruttotrupper.
Ud over de 4 elitespillere har klubben 8 spillere i mesterrækken, som alle har været meget aktive med turneringsdeltagelse rundt i landet for at opnå point nok til at rykke i eliten. De 8 spillere er Jakob Greisen Iversen, Kristian Andersen, Peter Jørgensen, Josephine Mark, Sofie Bæk, Jeppe Markussen, Nils Markfoged og Niels Thøgersen. Det er femte år i træk klubben kan præsentere det antal elite- og mesterrækkespillere. Herudover råder klubben over gruppe af A og B spillere. Hele den samlede gruppe af talentfulde ungdomsspillere medvirker til at Skive/Resen placerer sig spillemæssigt langt oppe blandt landets badminton klubber. I Jylland vil det kun være klubber i Herning, Århus og Ålborg der kan overgå Skive/Resen.
Klubbens sidste arrangement bliver en fællestur til Oliver Cup i Hamborg sidst i maj. Det bliver en spændende oplevelse, hvor spillere vil møde tyske landsholdsspillere.
 
Generalforsamling 2013
Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling I Skive Resen Badmintonklub
onsdag d. 15. maj 2013  kl. 19.00 i Resen Hallen
 
Kickstart 2013 - sommerlejr
Selvom det stadigt er mørkt og koldt udenfor er vi allerede nu klar med sommerlejren 2013 – så book den i kalenderen og tilmeld dig også gerne nu.
Vi KICKSTARTER den nye sæson med en opstartslejr for Skive Resens ungdomsafdelings
E,M og et begrænset antal A spillere + spillere fra andre klubber. Mandag 5. august kl. 9.00 i Resen Hallen til onsdag d. 7. august kl. 18.00 - find hele invitationen her.
A, B, C og D spillere. Onsdag d. 7. august kl. 9.00 i Resen Hallen til fredag d. 9. august kl.15.00  - find hele invitationen her.
Vi glæder os vildt til – igen - at se alle de seje SRB’ere sammen med deres kammerater fra andre klubber.
________________________________________
 Resultater fra klubmesterskaber
De tilmeldte spændte vidt fra Elitespillere til nybegyndere og den sportslige spænding ville totalt udeblive ved et traditionelt arrangement.
Vi fornemmer at mange tog godt imod det alternative arrangement og havde det sjovt.
De seje sild hyggede sig med kampene i både double og single og fik tid til en lille midtsæts-snak ind imellem - humøret var fint hele dagen og der blev kåret nogle vindere - se resultat her
De kampklare knægte var en marathondyst for 16 U9 og U11 drenge i 5 pulje som kvalifikation til 3 grupper (A,B,C).
Der blev spillet mange kampe og til sidst fik alle en fornemmelse af hvordan det kan være at ende med at skulle spille sidst på dagen når man er meget træt.
Overraskelsen for vinderen af A-puljen var endvidere at denne ville få den sidste plads i 4 herresingle for blåt hold i eftermiddagens Team-Challenge.
Resultaterne for de kampklare knægte kan ses her
Double-challenge var et spil for klubbens ældste og bedste spillere hvor der kun blev spillet ét sæt double. Doublerne blev parret ved at alle ketchere blev puttet i en bunke på gulvet hvorefter ketcherne blev trukket parvis og modstanderne blev trukket tilsvarende lige før/efter.
Der blev spillet 1 sæt til 21 uden forlængelse. Efterfølgende blev doublerne parret ved at spillerne fik makkere og modstandere med samme antal sejre som de selv.
Forståelsen af konceptet forløb problemfrit og blev kun forstyrret en smule af nogle U9/U11 som synes det kunne være spændende at få placeret sin ketcher i en af de spande der blev brugt til formålet  .
Efter 8 runders double var modstanderne til finale og kamp om 3.pladsen fundet og resultaterne kan ses her
Team-challenge var en holdkonkurrence mellem de røde hold og det blå hold og var tænkt som en chance for at spillerne kunne få en duel som et klubmesterskab oftest er men som der ikke var plads til i årets klubmesterskab.
Både i 1. hs, 2. hs og 1 ds var det ikke nødvendigvis forhåndsfavoritterne der løb med sejren og de fleste af prestigeopgørene blev nogle tætte dueller.
Resultaterne kan ses her
________________________________________
Klubmesterskaberne starter kl. 10.30 i Resen Hallen
Antallet af deltagere er noget lavere end de tidligere år men det skal ikke forhindre os i at spille en masse kampe.
Klubmesterskaberne bliver derfor en dag med mange kampe for alle hvor man kan komme til at spille med og mod nogle der er ældre, yngre, dygtigere eller mindre øvet end en selv.
Det er dog vigtigt at man holder sig klar til at give den gas hele dagen for alle point tæller
 
Vi afgør klubmesterskaberne i disse rækker
Seje sild - De yngste piger spiller single og double - alle mod/med alle
Kampklare knægte - De yngste drenge spiller single med specielt puljesystem
Double Challenge - Double turnering for de ældste med tilfældige makkere og modstandere
Team Challenge - De ældste spiller "landskamp" - 1 kamp hver
Vi glæder os til at se alle på lørdag i højt humor
Skive Resen Badmintonklub ungdom
 
Succes ved stævne i Horn/fårvang
Josephine Mark, Sofie Bæk og Peter Guldberg Jørgensen alle tre U15 mesterrække spillere, har i den forgangne weekend deltaget i et stævne i Horn/fårvang, med stor succes.
Josephine deltog i single og damedouble, og hun formåede, efter en lang dag, at stå som vinder af både damesingle og damedouble, i damesingle mødte hun Stine Kyed Søndergaard fra Ry, Josephine vandt i 2 sæt, og i damedouble vandt hun sammen med sin makker Janne Jakobsen fra Randers uden at afgive så meget som et sæt. I finalen vandt de over Ulrikke Bottke Husted, fra Ry og  Lucca Gerber fra  Aarhus AB.
For Peter Guldberg Jørgensen blev det til en 2. plads i mixdouble sammen med Ulrikke Bottke Husted fra Ry, de tabte i finalen til Stine Kyed Søndergaard fra Ry og Kristian Ødum Nielsen fra abc Aalborg.
Sofie Bæk og hendes makker Jonathan Baskjær fra Grenå opnåede en 3. plads i mixdouble efter de tabte  semifinalen til Peter Guldberg Jørgensen og hans makker i en meget tæt 3 sæts kamp.
Semifinalen i damedouble blev også endestationen for Sofie der spillede sin sjette 3 sæts kamp af 6 mulige og ligeledes her mistede finalepladsen med mindst mulige margin sammen med makker Ingrid Marie Morsøe fra Lystrup.
Så alt i alt igen en weekend, hvor spillere fra klubben fik gjort sig positiv bemærket.
 
Flotte resultater i Hurup
 Klubbens unge spillere har i Påsken været rundt til stævner i Jylland. Spillerne   har markeret sig flot og fået meget metal med hjem til Skive.
 
Flottest gik det i Hurup, hvor både Jens Fisker i U17A og Lasse Hviid Jørgensen i U13B blev dobbelte guldvindere. De vandt begge i HS og HD.
Lasse spillede i HD sammen med  klubkammerat Sebastian Haras, og Jens Fisker spillede sig til sit guld i HD sammen med Niels Thøgersen.
Sejren i HD gav Niels tilpas med point til, at han rykkede op i mesterrækken i U17. Niels blev dermed klubbens ottende mesterrække spiller i denne sæson.
Ved Thorsager/Røndes U15M stævne vandt Josephine Mark sølv i DS og bronze i DD. I DD spillede Josephine sammen med Janne  Jakobsen fra
Randers.
Janne Kornum Thomassen, Sebastian Grønbjerg, Jeppe Markussen, Nils Markfoged, Peter Jørgensen og Mads Thøgersen var taget til Vibys internationale Aros Cup. Stævnet blev afviklet over 4 dage og har ud over danske spillere også deltagelse af engelske, tyske, svenske og portugisiske landsholdsspillere. Bedst gik det for Mads Thøgersen i U15E, hvor han spillede sig frem til en tredjeplads i HS.
På billedet ses vinderne fra Hurup stævnet. Fra venstre er det Sebastian Haras, Lasse Hviid Jørgensen, Jens Fisker og Niels Thøgersen.
 
Skive/Resen Badminton Klubs ungdomsspillere har ikke pakket gaver ud og spist julegodter hele julen. Mange af dem har i juleferien haft travlt med at stille op i badmintonstævner over hele Jylland - og kommet hjem med rigtige flotte resultater.
Guldmedalje blev der hængt om halsen på Niels Thøgersen i u15A i St. Restrup efter sejr i HS. Sammen med klubkammeraten Jens Fisker blev det til yderligere en guldmedalje i HD. Jens og Niels spillede også
sammen til u15A stævnet i Horn Fårvang. Her blev Niels nr. 2 i HS og sammen fik de broncemedaljer i HD. På vedlagte billed er det Jens til venstre og Niels til højre.
Guldmedalje var der også til Lasse Hvid Jørgensen i HS i u13C ved Aulum Badminton Klubs Julestævne. Ved samme stævne kom også Sebsatian Haras øverst på sejrsskamlen i u13B mix sammen med Maja Hyldgård,
Klinkby Badminton Klub.
Sebastian spillede i HD sammen med klubkammeraten Rasmus Laursen og sammen fik de sølv i HD. Mathias Strøm Møller deltog i u13D og fik en tredieplads i HD i u13D med Frederik Kiel, Aulum. I Aulum var der også broncemedljaer til David Sørensen og Casper Bak Pedersen i HS i u9B.
I Rønde fik Olivia Mark tre bronzemedaljer med hjem i u17M. Det var i DS, DD med Sofie Nielsen, Ikast og i mix med Rasmus Tophøj, Rønde.
I Rønde fik Peter Jørgensen sølv i u15M HD sammen med Nicolaj Kristensen, Kolding.
I Sejs-Svejbæks julecup blev der guld til Marcus Dahl i u15B i HS, sølv til Kamilla Sørensen i u15A DD og bronce til Peter Jørgensen i u15M i HD.
 
Udtagelse til LM
Til udtagelses stævnet til landsmesterskaberne havde U15M i Durup besøg af Peter, Josephine og Sofie.
Både Sofie og Josephine klarede sig efter tætte kampe og sejre over seedede spillere videre fra pulje spillet.
Begge måtte i 3 sæt til slut bøje sig for Simone Fisker, Aalborg som først afviste Josephine i semifinalen og siden i finalen henviste Sofie til andenpladsen
 
 Jydsk/Fynsk mesterskab til klubben
Mads Thøgersen vandt i weekenden det Jydsk/Fynske Mesterskab i mixdouble i u15 eliterækkken. Mads spillede sammen med Alexandra Bøje fra Århus AB. I finalen vandt de over et par fra ABC Ålborg.
Der var endnu mere hæder og medaljer til Skive/Resen BK ved mesterskaberne, som blev afholdt i Grindsted. Ligeledes i u15 eliterækken fik Janne Kornum Thomassen hængt 2 brocemedaljer om halsen i DS og i DD, hvor Janne spillede sammen med Anne Sofie Elben, Kolding.
Sebastian Grønbjerg fik også en broncemedalje i HD. Sebastian spillede sammen med Joachim Mikkelsen, Kolding.
I u15m fik Peter Jørgensen sølv i HD sammen med Nikolaj Kristensen, Kolding.
På billedet ses tre af medaljevinderne - fra venstre Peter Jørgensen, Mads Thøgersen og Janne Kornum Thomassen.
 
Flere flotte resultater
Skive Resen Badminton Klubs ungdomsspillere var rigt repræsenteret i Søby-Højslev Badmintons Salling Bank Open, som blev afviklet i weekenden. Det blev til adskillige flotte medaljer til klubbens kommende stjerner.
 I U9B vandt Casper Bak Pedersen dobbelt guld. Det var i HS og HD, hvor han spillede sammen med klub kammeraten David Sørensen. David fik også bronze i HS.
 Chresten T. Ladefoged spillede U11C lige så flot og fik ligeledes to guldmedaljer i HS og HD. I HD var makkeren Victor Haras fra klubben. Victor blev slået i finalen af Chresten og fik sølvmedaljen.
I U11D tog Emma Marie Voss en bronze med hjem.
Også Lasse Hvid Jørgensen blev i U13B dobbelt guldvinder. Lasse vandt finalen i HS over klubkammerat Sebastian Haras, de to kom også øverst på skamlen i HD.
I U15B blev det til en tredie plads i DS for Maria Schnell og en andenplads i DD sammen med Camilla Laursen fra Langhøj. Frederik Stein fik i U15C HS en sølvmedalje med hjem.
Skive/Resen Badminton Klub havde en enkelt spiller med i Viborg Badminton Klubs ungdomsstævne. Her gjorde Kamilla Sørensen rent bord i U15A DS og fik guldmedaljen hængt om halsen.
 
 
E og M spillerne markerer sig
Tre af Skive Resen Badminton Klubs ungdomsspillere har i den første weekend af vinterferien været på langtur for at spille stævner.
 
Mads Thøgersen nåede finalen i herresingle i Kastrup Magleby Badmintonklubs u15e turnering. På vejen til finalen besejrede Mads nr. 2 og 3 på ranglisten inden han tabete til nr. 1, Søren Hald fra ABC Ålborg.
Sebastian Grønbjerg deltog i Gentoftes u13e stævne. Her blev det til en tredieplads i herredouble med makkeren Joachim Mikkelsen fra Kolding.
Olivia Mark var taget til Horsens for spille i u17m. Det blev til en guldmedalje i damedouble sammen med Nanna Larsen, Hjemly Efterskole, og 2 bronzemedaljer i damesingle og mix. Olivia mangler nu kun få point for at rykke op i u17 eliterækken.
På vedlagte billede er Mads til venstre, vinderen Søren Hald i midten og tre´eren Kristoffer Weesgård til højre.
 
Så fik vi den 4. eliterækkespiller
Olivia Mark havde stor succes ved 2 stævner i vinterferien. I Sejs Svejbæk blev der den 16. februar afholdt et U17 stævne i mesterrækken, hvor Olivia vandt damesingle uden at afgive et sæt på sin vej til sejren, i damedouble blev det til en 2. plads, hvor Olivia spillede sammen med Caroline Bisgaard Schleef fra Glyngøre. Med de point, som Olivia fik for resultaterne i Sejs Svejbæk, havde Olivia opnået nok til, at hun fremover skal spille i den absolutte bedste række, eliterækken. Olivia deltog også den 16. og 17. februar i et stort mesterrækkestævne i Randers, og her gjore hun rent bord ved, ved at blive tredobbelt mester, i single blev dette igen uden at afgive et sæt på vej til sejren, og singlefinalen vandt Olivia over sin doublemakker Caroline Bisgaard Schleef, Glyngøre - mixdoublen blev vundet sammen med makkeren Rasmus Tophøj fra Viby J..
3 andre spillere fra klubben, Josephine Mark og Peter Guldbjerg Jørgensen begge U15 mesterrække spillere og Nils Markfoged U17 mesterrækkespiller, var også til stævne den 14. februar i Sejs Svejbæk, og her blev det til sejr i damesingle til Josephine Mark og som sin storsøster Olivia afgav hun heller ikke et sæt på sin vej til sejren. Peter Guldbjerg Jørgensen opnåede en 2. plads i herredouble sammen med sin makker Nicolai Kristensen fra Kolding. Nils Markfoged opnåede en 3. plads i single. Nils Markfoged var også i Randers, og opnåede der en 3. plads i Herre double med en makker fra den norske landsholdstrup.
 
Af andre resultater som spillere fra klubben opnåede i den forgangne vinterferie, kan nævnes, Janne Kornum U15 eliterækkespiller opnåede en 3. plads i damedouble sammen med sin makker Anne Murholm fra Viby J. ved elite stævne i Over Jerstal.
 
De yngste spillere har også været i kamp, her blev det til en 1. plads til Frederik Hougård og Frederik Veilgård i herredouble i U11D række ved Hurup ungdomsstævne, ved dette stævne opnåede Mathias Møller en 3. plads i herredouble sammen med Sebastian Holm fra Fjerritslev.
Disse resultater er med til at bekræfte den fortsatte positive udvikling af klubbens unge talenter – og gør klubben til en af de absolut stærkeste ungdomsklubber i det vestlige Danmark.
 
Klubmesterskab i badminton
Vi mødes lørdag den 13. april 2013, hvor kampe i alle rækkerne U9-19 afvikles.
Du tilmelder dig blot single med navn og hvilken årgang du spiller, og så sammensætter vi doublerne, så det kommer til at give nogle spændende og gode kampe.
Pris 50,- kr.
Vi starter ved 8-tiden og regner med at være færdige mellem kl. 17 og 18.
Herefter mødes vi kl. 1830 til en forhåbentlig hyggelig aften med spisning i gymnastiksalen. Spisningen er for hele familien, så mød talstærkt op!
Pris for spisning (”bag-din-egen-pizza”) er 50 kr for voksne og 25 kr for børn under 12 år
Medbring selv drikkevarer og service, borddækning ordner vi.
Betaling, også for spisning, ordnes på dagen. Betales i caféen i forhallen.
Tilmelding senest den 6. april 2013 kl. 20.00 på: cbaek@mail.dk.
Vi regner med, at alle vil stille op i de tre kategorier (single-double-mix).
Stiller du kun op i enkelte rækker, skal du lige gøre opmærksom på dette, ligesom du også skal huske at meddele, hvor mange voksne og børn der kommer til spisning.
 
2 gange Landsmesterskabsguld til U15
Badmintonsæsonen er ved at nærme sig sin afslutning, og dermed også de  afsluttende kampe om mesterskaberne. Klubben har i  weekenden deltaget i DGIs landsmesterskaber for hold for U15 spillere. 
Stævnet blev afviklet i DGI Huset i Vejle - et kæmpe kompleks med 6  haller, og der var aktivitet i alle haller lørdag og søndag.
Skive/Resen deltog med 2 hold henholdsvis i M og A rækkerne. 
Resultatetmæssigt gik det forrygende. De 4 drenge, Kristian Andersen,  Sebastian Grønbjerg, Peter Jørgensen og Mads Thøgersen vandt guld og blev landsmeter i M-rækken efter at have besejret 4 andre hold.
I A-rækken var Klubbens deltagere Kamilla Sørensen, Josephine Mark,  Sofie Bæk og Janne Thomassen. Også her blev det til stor hæder, og  pigerne endte med at få hængt guldmedaljer om halsen efter sejre over 5 hold. Præstationen var særlig flot, da DGI havde valgt at droppe de rene pige og drengerækker - pigerne mødte derfor 5 modstanderhold som alle var rene drengehold.
 
Bliv medlem
Klik her for at se alle hold
Tilmelding

Sponsorer


Kalender
Besøg vores side
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de gemmer også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge vores side som altid, hvis du accepterer at vi bruger cookies.
Badminton i Skive • Skive-Resen Badmintonklub • info@srb90.dk